OCE

Canon banners
Océ ColorStream 6000 Chroma
Océ ColorStream 6000 Chroma
Raspoloživost: ima na lageru

 
Océ ColorStream 6000 Chroma je svestrana inkjet mašina koja kombinuje izvanredan kvalitet i fleksibilnost za efikasnu i pouzdanu produkciju pisama, publikacija i komercijalnu primenu.
 
Osnovne karakteristike:
  • Vrhunski kvalitet štampe na različitim papirima
  • Izvanredna fleksibilnost tokom produkcije i prilikom konfigurisanja
  • Operativna efikasnost bez premca
  • Izvanredna održivost
  • Integracija sa industrijskim standardima procesa rada
Dokazani koncept
Océ ColorStream 6000 serija nudi sjajnu DigiDot® kvalitet za odlične otiske uz najbolju fleksibilnost u odnosu na konkurenciju. Serija podrazumeva četiri različite mašine, od 48 do 127 metara u minuti full kolor štampe i opcionih 150 metara u minuti crno-bele štampe, dok je širina štampe do 21.25“ (540 mm) a širina papira do 22“ (560 mm).
 
Océ ColorStream 6000 serija može biti konfigurisana sa do 6 boja za monohromatska štampu, full kolor i specijalna mastila. Jedinstvene mogućnosti koje smanjuju potrošnju papira i otpad, HeadSafe koncept i superiorna lakoća rukovanja nude produktivnost i održivost kao nijedan drugi sistem.
 
Océ ColorStream 6000 Chroma
Za najviši kvalitet u komercijalnoj štampi, izdavaštvu i premijum direktnoj pošti, Océ ColorStream 6000 Chroma koristi novi Chromera set mastila, nudeći izvanrednu vernost boja, široku gamu boja i visoku optičku gustinu.  
 
Kompaktan dizajn za najbolje uklapanje u prostor
Océ ColorStream 6000 serija dodatno poboljšava sveopšti utisak ceče familije proizvoda uspevajući da upakuje izvanredne mogućnosti u kompaktno kućište. Dobro prihvaćen dizajn sa poboljšanim odnosom izlaznosti u odnosu na zauzeti prostor će biti dodatno unapređen opcijom za odabir kućišta za bolju promociju korporativnog identiteta. Océ ColorStream 6000 može da se integriše sa partnerskim rešenjima za doradu za sečenje, savijanje, povez, perforaciju i insertovanje. Pametni post-procesni interfejs Tipa 1 garantuje najbolje performanse.
 
Bezuslovna integracija u radne procese
Visok kvalitet i produktivnost dodatno dobijaju na značaju kada se uzmu u obzir poslednja unapređenja PRISMA radnih procesa i SRA MP kontrolera. Novi Adobe PDF Print Engine 3.8 i PDF X4 podrška obezbeđuju podršku za Graphic Arts radne procese i čine Océ ColorStream industrijskim reperom za produktivnost. Napredak u AFP/IPDS (IS/3) se staraju o tome da isprate kompleksne zahteve u štampi varijabilnih podataka. 

Kontaktirajte nas :

Poštom:
Osa Računarski inženjering
Takovska 45/VI
11000 Beograd

Tel/fax:
+381 (11) 3290-362
+381 (11) 3291-353