OCE

Canon banners
Početna / Široki format / Canon / Multifunkcionalne mašine / Canon imagePROGRAF MFP Solution
Canon imagePROGRAF MFP Solution
Canon imagePROGRAF MFP Solution
Brend: Canon
Raspoloživost: ima na lageru

Karakteristike

  • Kompletno rešenje za skeniranje radi kopiranja, slanja u datoteku ili e-poštu, kao i štampanje
  • Dostupno je 5 konfiguracija
  • Skeniranje do 25,4 centimetara u sekundi
  • CIS skeniranje
  • Prava optička rezolucija od 600 tpi
  • Veliki ekran osetljiv na dodir
  • Skeniranje u PDF, JPEG i TIFF datoteke
  • Štampa rezolucije od 2.400 x 1.200 tpi
  • Softver SmartWorks MFP

Kompletno rešenje

Uređaj imagePROGRAF MFP je sistem za ceo radni proces za svakoga kome treba brzo i jednostavno skeniranje, kopiranje, arhiviranje i distribucija dokumenata velikog formata sa izuzetnom količinom detalja. Sistem sadrži skener velikog formata, štampač, postolje za reprodukciju, softver SmartWorks MFP i veliki, intuitivni ekran osetljiv na dodir.

Prilagodljive opcije

Izgrađen da odgovara vašem načinu rada, sistem nudi 5 konfiguracija, što obuhvata izbor štampača od 36” i 44” i jednu ili dve rolne za veću fleksibilnost – a dizajniran je da zauzme minimalnu količinu prostora, pri čemu povećava produktivnost, od snimanja slike do štampanja.

Izuzetno efikasno skeniranje i manipulisanje datotekama

Pošto je brzina kritična kada su kratki rokovi, uređaj imagePROGRAF MFP skenira impresivnom brzinom od 25,4 cm u sekundi jednobojno i 4,24 cm u sekundi u boji. CIS tehnologija za snimanje slika sa pravom optičkom rezolucijom od 600 tpi obezbeđuje izuzetnu definiciju teksta i slika, koja je uvek jednaka originalu. Sistem je unapred programiran da skenira u PDF, JPEG i TIFF formate datoteka.

Štampanje visokog kvaliteta

Uređaj imagePROGRAF MFP pruža kvalitet štampe bez premca, koji zahteva današnje okruženje za tehničku dokumentaciju. Precizne kapljice mastila veličine 4 pl kompanije Canon daju otiske rezolucije 2.400 x 1.200 tpi, što pruža trajne materijale otporne na ogrebotine i izuzetno jasne fontove sitnog teksta, kao i oštre linije, čak i na tehničkom papiru bez presvlake.

Jednostavno korišćenje

U svakoj fazi od skeniranja dokumenata do štampe uređaj imagePROGRAF MFP je dizajniran da radni proces učini jednostavnim. Veliki, intuitivni ekran osetljiv na dodir vodi korisnike kroz svaku funkciju i proces korišćenjem jednostavnih koraka sa jasnim uputstvima. Skeniranje, kopiranje i štampanje tehničkih dokumenata jednom dodirom nikad nije bilo lakše. Sistem je takođe ergonomski dizajniran da s prednje strane omogući unos papira i pristup korisniku.

Inteligentan softver za pametan rad

Ugrađeni softver SmartWorks MFP predstavlja mozak iza sjajnog i poboljšanog radnog procesa za veliki format. On omogućava brzo i jednostavno skeniranje dokumenata radi kopiranja, slanja u datoteke ili u e-poštu, a čak omogućava skeniranje serija da bi se dodatno uštedeli vreme i rad. Ovo je zaista inteligentan način da se skeniraju i dele dokumenta, unose izmene i poštuju kritični rokovi.
Opšte
Tip štampe Kolor
Format štampe B0
Brzina štampe 1A0
Kopiranje/skeniranje? da

Kontaktirajte nas :

Poštom:
Osa Računarski inženjering
Takovska 45/VI
11000 Beograd

Tel/fax:
+381 (11) 3290-362
+381 (11) 3291-353