DS-180i Folder Inserter

Idealan za poštanske pošiljke velikih količina, kovertirka DS-180i dizajnirana je da zadovolji potrebe produktivnosti vašeg poštanskog centra.

Description

DS-180i Folder Inserter

Idealan za poštanske pošiljke velikih količina, kovertirka DS-180i dizajnirana je da zadovolji potrebe produktivnosti vašeg poštanskog centra. Modularnog dizajna, može se proširiti na do 17 stanica za napajanje kako bi se osiguralo da uvek imate kapacitet da zadovoljite zahteve vašeg poslovanja.

DS-180i maksimalno povećava produktivnost na svakom koraku, od efikasnog umetanja papira do predviđanja putem veštačke inteligencije koja procenjuje kada će vaš posao biti završen. 22 -inčni ekran u boji osetljiv na dodir dizajniran je zbog jednostavnosti, što korisnicima u bilo kom odeljenju olakšava sastavljanje sopstvene pošte. Nakon što je posao programiran u memoriji, pokretanje je jednostavno kao učitavanje fajlova, odabir posla i pritisak na start.

Prilikom sastavljanja pošte sa promenljivim stranicama, DS-180i najsavremenija tehnologija uvlačenja, IMOS operativni sistem i automatizovani sistem za upravljanje umetanjem (AIMS) garantuju da se ispravni dokumenti svaki put ubacuju u ispravnu kovertu. Svaki ulagač kalibrira prvi uloženi dokument i provjerava svaki sljedeći dokument kako bi se uvjerio da nema dvostrukih uvlačenja.

Automatska promena posla i beskonačan broj unapred podešenih poslova kombinuju se kako bi se osigurala svestranost i lakoća korišćenja DS-180i.

Additional information

Dodatne informacije

Na sajtu proizvođača: https://www.quadient.com/mail/folder-inserters

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DS-180i Folder Inserter”

Your email address will not be published.

DS-180i Folder Inserter

DS-180i Folder Inserter