DS-200i Folder Inserter

DS-200i maksimizira produktivnost na svakom koraku, od efikasnog umetanja papira do inteligentnog  predviđanja kojim procenjuje kada će posao biti završen.

Description

DS-200i Folder Inserter

DS-200i zadovoljava zahteve toka posla skoro svake aplikacije za slanje pošte-od kampanja direktne pošte do visoko osetljivih medicinskih faktura ili finansijskih izveštaja. Bez obzira na to koji je posao, DS-200i maksimizira produktivnost na svakom koraku, od efikasnog umetanja papira do inteligentnog  predviđanja kojim procenjuje kada će posao biti završen.

Ekran u boji od 22 inča dizajniran je zbog jednostavnosti, što korisnicima u bilo kom odeljenju olakšava sastavljanje sopstvene pošte. A nakon što je posao programiran u memoriju, pokretanje je jednostavno kao učitavanje fajla, odabir posla i pritisak na start.

Prilikom sastavljanja pošte sa promenljivim stranicama, DS-200i najsavremenija tehnologija uvlačenja, IMOS operativni sistem i automatizovani sistem za upravljanje umetanjem (AIMS) garantuju da se ispravni dokumenti svaki put ubacuju u ispravnu kovertu. Svaki ulagač kalibrira prvi uloženi dokument i proverava svaki sledeći dokument kako bi se uverio da nema dvostrukih uvlačenja.

Automatska promena posla i beskonačan broj unapred podešenih poslova kombinuju se kako bi se osigurala svestranost i lakoća korišćenja DS-200i.

Additional information

Dodatne informacije

Na sajtu proizvođača: https://www.quadient.com/mail/folder-inserters

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DS-200i Folder Inserter”

Your email address will not be published.

DS-200i Folder Inserter

DS-200i Folder Inserter