DS-600i Folder Inserter

Presavijte i umetnite do 300.000 koverti mesečno

Description

DS-600i Folder Inserter

Presavijte i umetnite do 300.000 koverti mesečno
DS-600i zadovoljava zahteve toka posla skoro svake potrebe za slanje pošte-od kampanja direktne pošte do visoko osetljivih medicinskih računa ili finansijskih izveštaja. Bez obzira na posao, DS-600i maksimalno povećava produktivnost na svakom koraku, od efikasnog umetanja papira do inteligencije predviđanja koja procenjuje kada će posao biti završen.

Ekran u boji od 22 inča dizajniran je zbog jednostavnosti, što korisnicima u bilo kom odeljenju olakšava sastavljanje sopstvene pošte. Preklapanje, veličina pakovanja i prilagođavanje koverti se vrše automatski svaki put kada se izabere posao.

Prilikom sastavljanja pošte sa promenljivim stranicama, DS-600i najsavremenija tehnologija uvlačenja, IMOS operativni sistem i automatizovani sistem za upravljanje umetanjem (AIMS) garantuju da se ispravni dokumenti ubacuju u odgovarajuću kovertu svaki put. Svaki ulagač kalibrira prvi uloženi dokument i proverava svaki sledeći dokument kako bi se uverio da nema dvostrukih uvlačenja.

Automatska promena posla i beskonačan broj unapred podešenih poslova kombinuju se kako bi se osigurala svestranost i lakoća korišćenja DS-600i.

Additional information

Dodatne informacije

Na sajtu proizvođača: https://www.quadient.com/mail/folder-inserters

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DS-600i Folder Inserter”

Your email address will not be published.

DS-600i Folder Inserter

DS-600i Folder Inserter