DS-85i Folder Inserter

Idealno prilagođen za preduzeća kojima je potrebna automatizacija širokog spektra veličina i vrsta dokumenata.

Description

DS-85i Folder Inserter

Idealno prilagođen za preduzeća kojima je potrebna automatizacija širokog spektra veličina i vrsta dokumenata, kovertirka DS-85i sa svima njima rukuje sa lakoćom. Modularnog dizajna, DS-85i može doći sa ili se proširiti na do šest stanica za ulaganje u bilo koje vreme za obradu vaših najizazovnijih kombinacija veličina i vrsta dokumenata.

Sa tehnologijom skeniranja kontaktnog senzora slike na celoj stranici (CIS), DS-85i može čitati bilo koju vrstu kodiranja, uključujući optičke oznake, optičke znakove i 1D i 2D matrične barkodove podataka. Budući da skener čita čitavu površinu stranice, kodovi se mogu odštampati bilo gde na dokumentu i čitati horizontalno i vertikalno.

DS-85i se može povezati na vašu mrežu kako bi vam omogućio pristup jedinstvenim mrežnim uslugama, poput daljinske pomoći i dijagnostike, koje će vam pomoći da smanjite zastoje i minimizirate vreme montaže. Sa svojim velikim mogućnostima utovara i istovara i mnogim inteligentnim funkcijama, DS-85i savršeno se uklapa u svako radno okruženje.

Additional information

Dodatne informacije

Na sajtu proizvođača: https://www.quadient.com/mail/folder-inserters

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DS-85i Folder Inserter”

Your email address will not be published.

DS-85i Folder Inserter

DS-85i Folder Inserter