Canon imageRUNNER Advance DX 8786/8795/8705

Izuzetno produktivna i pouzdana monohromatska digitalna štamparska presa imageRUNNER ADVANCE 8700 serija Pro unapređuje proizvodni proces i besprekorno se integriše u interna proizvodna i vrhunska kancelarijska okruženja.

Profesionalna završna obrada
Stvorite izuzetno kvalitetne aplikacije sa širokim spektrom završnih rešenja za svako okruženje za štampu.

Vrhunsko skeniranje
Novi mehanizam za ulaganje papira i staklo otporno na mrlje, jedinstveno za Canon, obezbeđuju brzo i precizno skeniranje.

Cloud saradnja
Pristupite dokumentima sa bilo kog mesta, u formatima za lako rukovanje, uz poboljšanu povezanost preko oblaka.

 

Pročitajte brošuru.

 

Description

Canon imageRUNNER Advance DX 8786/8795/8705

Izuzetno produktivna i pouzdana monohromatska digitalna štamparska presa imageRUNNER ADVANCE 8700 serije unapređuje proizvodni proces i besprekorno se integriše u interna proizvodna i vrhunska kancelarijska okruženja.

Karakteristike:

– Brzina do 105 otiska u minutu
– Velika brzina štampe na teškim medijima
– Kapacitet do 7.700 listova i fleksibilno manipulisanje medijima
– Velike mogućnosti završne obrade
– Produktivan proces skeniranja
– Lako upravljanje
– Napredne bezbednosne opcije
– Mala potrošnja energije

Napredne performanse

Presa imageRUNNER ADVANCE 8505 Pro dizajnirana je za maksimalnu produktivnost u najzahtevnijim okruženjima sa malom proizvodnjom i pruža velike brzine štampe do 105 stranica u minuti (crno-belo). Ovo rešenje omogućava održavanje postojane brzine štampe prilikom štampanja na teškim medijima.

Uz veliki kapacitet za skladištenje papira, mogućnost efikasne obrade informacija i slika zahvaljujući arhitekturi sistema Advanced imageCHIP i dodavanju tonera tokom rada, garantovano dobijate snažno i pouzdano štampanje uz minimalno ručno intervenisanje. Povećajte produktivnost tako što ćete koristiti intuitivni korisnički interfejs sa velikim ekranom u boji osetljivim na dodir sa brzim odzivom, koji olakšava obavljanje zadataka. Prilagodljiva podrška za mobilne i fleksibilne načine rada može da poveća efikasnost tako što radnicima omogućava da snimaju ili štampaju dokumente i da pristupaju određenim aplikacijama informatičkog oblaka u pokretu.

Napredna personalizacija pruža jedinstven, lični doživljaj u celom sistemu uređaja, uz kreiranje prilagođenog korisničkog doživljaja usklađenog sa potrebama radnog procesa svakog korisnika. Skenirajte i konvertujte dokumente u pretražive PDF, Microsoft® Word i Microsoft® PowerPoint datoteke pomoću mehanizma za dvostrano uvlačenje dokumenata u jednom prolazu, kapaciteta do 300 originala.

Additional information

Boja štampe

Crno-belo

Tehnologija papira

Pojedinačni listovi

Tehnologija štampe

Laserski

Dodatne informacije

Na sajtu proizvođača: https://www.canon-europe.com/business-printers-and-faxes/imagerunner-advance-dx-8700/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Canon imageRUNNER Advance DX 8786/8795/8705”

Your email address will not be published.

Canon imageRUNNER Advance DX 8786/8795/8705

Canon imageRUNNER Advance DX 8786/8795/8705