Océ VarioPrint i300

Najinovativnija, kolor inkjet mašina za štampu velikih tiraža i mehanizmom za uvlačenje listova, koja kombinuje dokazane inkjet prednosti visoke produktivnosti sa svestranošću upotrebe papira iz tabaka i fleksibilnosti pri izboru medija.

Opis

Océ VarioPrint i300

Najinovativnija, kolor inkjet mašina za štampu velikih tiraža i mehanizmom za uvlačenje listova, koja kombinuje dokazane inkjet prednosti visoke produktivnosti sa svestranošću upotrebe papira iz tabaka i fleksibilnosti pri izboru medija.

Prednosti:

– Proverena Océ inkdžet tehnologija
– Brzo, produktivno štampanje do 304 A4 slike u minuti
– Štampanje na formatima do B3 (353 x 500 mm)
– Do 12 različitih vrsta papira po zadatku
– Prošireni opseg medija i primena zahvaljujući opciji ColorGrip
– Automatizovani radni proces i produktivnost od početka do kraja
– Završna obrada (pravljenje brošura, perforiranje itd.)
– Inteligentna i automatizovana kontrola kvaliteta

Izuzetna fleksibilnost i inovacije

VarioPrint i300 isplativo i produktivno kombinuje crno-bele i kolor strane u okviru jedne platforme – eliminišući potrebu za namenskim sistemima za crno-belu odnosno kolor štampu. Prava fleksibilnost prilikom primene omogućava ekstenzivne i profitabilne poslovne prilike za veoma kvalitetno štampanje u širokom opsegu načina primene – od transakcija do komunikacije u promotivne svrhe. Takođe donosi vrednost rešenja za samostalnu štampu na tržište uređaja koji koriste medije iz tabaka: eliminiše se štampanje obrazaca unapred, smanjuje se inventar i količina otpada se svodi na minimum.

Inovativni inkdžet sistem koji koristi VarioPrint i300 obuhvata asortiman proverenih tehnologija kompanije Canon za veoma kvalitetno štampanje na širokom opsegu medija. Fleksibilna arhitektura omogućava laku nadogradnju pomoću novih programskih dodataka kao što je ColorGrip koji omogućava štampu na ofsetnim/litografskim premazanim i nepremazanim medijima.

Maksimalna produktivnost i svestranost

VarioPrint i300 pruža potpuno automatizovan radni proces i intuitivno rukovanje, kao i robustnu pouzdanost za brzu proizvodnu štampu bez prekida. Postojano pruža impresivne proizvodne brzine do 304 stranice u minuti na širokom opsegu medija. Patentirani sistem brzog sušenja, uz kraće podešavanje i završnu bradu i brzo pokretanje, garantuju maksimalnu produktivnost od početka do kraja.

Uživajte u odličnim rezultatima na širokom opsegu različitih medija, što obuhvata nepremazani, inkdžet tretirani, ofsetni nepremazani i ofsetni premazani papir. Podržani su i standardni listovi i listovi sa karticama. Možete da štampate na medijima do formata B3 i da lako ubacujete različite papire tokom ili između zadataka. Sistem za uvlačenje papira sa vazdušnim razdvajanjem garantuje pouzdan ulaz iz ležišta za papir visokog kapaciteta, kao i glatko prebacivanje između različitih tipova medija. Neprekidna traka za štampu velike brzine bezbedno drži listove na mestu i ravno položene tokom transporta, a omogućava i produktivno menjanje formata medija bez mehaničkog podešavanja.

Garantovan kvalitet od početka do kraja

VarioPrint i300 pruža optimalni kvalitet za svaki način primene – zahvaljujući kontroli veličine kapljice možete da štampate na nivou koji je ekvivalentan sa 1200 tpi. Kontrola kvaliteta je inteligentna i automatizovana. „Stražarska“ jedinica automatski proverava medije pri punoj brzini neposredno pre početka štampe i putem gornjeg ležišta odbacuje sve listove koji mogu da ometaju proizvodnju – bez zaustavljanja proizvodnje. Mlaznice glave za štampu neprestano se nadgledaju tokom štampe i svako otkazivanje automatski se kompenzuje, što svaki put obezbeđuje rezultate visokog kvaliteta.

ColorGrip proširuje opseg medija i primena

Opciona funkcija ColorGrip na modelu VarioPrint i300 omogućava štampanje na širem opsegu medija, istovremeno proširujući i opseg primena. ColorGrip poboljšava kvalitet slike na papiru koji nije namenjen za inkdžet štampače, dajući mu kvalitet štampe koji može da se takmiči sa inkdžet tretiranim papirom. Razmislite o kvalitetu inkdžet tretiranog papira sa cenom nepremazanog ofsetnog papira široke potrošnje. ColorGrip takođe proširuje opseg medija kako bi obuhvatio premazani ofsetni papir.

Sada zadaci štampe mogu da obuhvataju razne premazane, nepremazane i tretirane medije istovremeno, dok štampač automatski podešava parametre štampanja za svaki tip medija od lista do lista.VarioPrint 6160 Ultra je visoko produktivan sistem za štampu.

Baziran na Océ Gemini Instant Duplex tehnologiji, ova serija printera dostiže najveće moguće brzine pri štampanju pojedinačnih listova. Sa ultra brzom štampom i velikom pouzdanošću, profesionalni štampari mogu obaviti više poslova i osvojiti nove profitabilne segmente poslovanja kao što su digitalna štampa knjiga, mogu proširiti nivo svojih usluga i mnogo toga još.

A sve to uz smanjen uticaj na životnu sredinu i naravno, smanjenje troškova.

Dodatne informacije

Boja štampe

Kolor

Tehnologija papira

Pojedinačni listovi

Tehnologija štampe

Inkjet

Dodatne informacije

Na sajtu proizvođača: https://www.canon.co.uk/for_work/products/professional_print/digital_colour_production/varioprint_i300/

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Océ VarioPrint i300”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Océ VarioPrint i300

Océ VarioPrint i300