ColorStream 3000Z

Océ ColorStream 3000 Chroma je svestrana inkjet mašina koja kombinuje izvanredan kvalitet i fleksibilnost za efikasnu i pouzdanu produkciju pisama, publikacija i komercijalnu primenu.

 

Description

ColorStream 3000

Sa fokusom na nepremazane i inkjet-optimizovane papire, serija ColorStream redefiniše efikasnost proizvodnje na visokom nivou kvaliteta. Preko 1.000 ColorStream motora na terenu dokazuju svoje liderstvo u pogledu isplativosti, pouzdanosti i fleksibilnosti procesa iz dana u dan.

Serija ColorStream fleksibilno raste sa obimom štampe, od jednostavnog do dvostranog, od monohromatskog do kolornog, a može se neprimetno integrisati čak i sa najkompleksnijim linijama za naknadnu obradu kako bi se smanjilo vreme okretanja.

Za korporativnu i komercijalnu upotrebu

Izgrađen kompaktan, ColorStream je jednako kod kuće sa monohromnom proizvodnjom kao i velikom brzinom u boji, omogućavajući korisnicima u korporativnim i komercijalnim okruženjima za štampu da proizvode širok spektar aplikacija na istom motoru. Korisnici ColorStreama mogu lako pristupiti promenljivoj personalizaciji i pametnijoj komunikaciji u boji. Serija ColorStream može se konfigurisati sa do šest boja za jednobojno, punobojno i specijalno mastilo kao što je MICR ili sigurnosno mastilo.

Serija ColorStream sadrži čitav niz jedinstvenih karakteristika, poput zaustavljanja bez otpada za laku integraciju sa naknadnom obradom, promenljive dužine stranica za potpuno fleksibilno nametanje ili jedinstvenu DigiDot tehnologiju višestepene modulacije tačaka pri rezoluciji od 600 dpi za oštre detalje i glatke polutonove pri punoj nominalnoj brzini.

ColorStream 3000

Za najviši kvalitet u komercijalnoj štampi, izdavaštvu i premijum direktnoj pošti, Océ ColorStream 6000 Chroma koristi novi Chromera set mastila, nudeći izvanrednu vernost boja, široku gamu boja i visoku optičku gustinu.

Kompaktan dizajn za najbolje uklapanje u prostor

ColorStream 3000 može da se integriše sa partnerskim rešenjima za doradu za sečenje, savijanje, povez, perforaciju i insertovanje. Pametni post-procesni interfejs Tipa 1 garantuje najbolje performanse.

Bezuslovna integracija u radne procese

Pogledajte video o ColorStream 3000z

Additional information

Boja štampe

Kolor

Tehnologija papira

Kontinualne forme

Tehnologija štampe

Inkjet

Dodatne informacije

Na sajtu proizvođača: https://www.canon.rs/business-printers-and-faxes/digital-colour-presses/colorstream-6000-series/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ColorStream 3000Z”

Your email address will not be published.

ColorStream 3000Z

ColorStream 3000Z