JetStream Dual series

Svi JetStream Dual 1500, 2200 i 3000 nude odličan kvalitet štampe jedinstvene inkjet tehnologije DigiDot, pružajući priliku komercijalnim i proizvodnim štampačima da se istaknu aplikacijama kao što su TransPromo, direktna pošta, štampanje novina, knjige i časopisi, kao i transakciono štampanje. Registar napred-nazad je izuzetno stabilan zahvaljujući ugrađenoj kompenzaciji efekata skupljanja papira. Sistemi obrađuju papir širine do 520 mm, pružajući dragocenu fleksibilnost za poslove.

Description

JetStream Dual serija

JetStream Dual štampači sa neprekidnim uvlačenjem dizajnirani su prema rigoroznim zahtevima i brzinama prenosa podataka brze štampe u boji. Sa brzinama od 100, 150 i 200 m / min (1.350 do 2.700 A4 slika / min), tri člana ove serije dual-tover kreiraju lak put rasta za kupce koji žele da povećaju brzinu štampe u boji kao proširenje poslovanja ili štampa veće količine u strožim proizvodnim vremenskimm odrednicama.

Digitalne kolor i crno bele štamparske prese

Serija se sastoji od tri digitalne prese u boji sa brzinama od 150, 200 i 254 m / min i četiri monohromatska sistema sa brzinama od 100, 150, 200 i 254 m / min. Pune veb-štampe Oce JetStream Vide su takođe dostupne u 5/5 konfiguracijama. Peta jedinica boje može se koristiti sa tačkastom bojom ili sa zaštitnim mastilom (kao što je MICR ili Fugitive Ink) za još veću svestranost primene.

Svi štampači u seriji imaju industrijski dokazanu inkjet tehnologiju Oce DigiDot® koja obezbeđuje kontinuirani visok kvalitet slike pri najvećoj brzini bilo mastilima na bazi boje ili pigmenta.

Additional information

Boja štampe

Kolor

Tehnologija papira

Kontinualne forme

Tehnologija štampe

Inkjet

Dodatne informacije

Na sajtu proizvođača: https://cpp.canon/products/jetstream-dual-series/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JetStream Dual series”

Your email address will not be published.

JetStream Dual series

JetStream Dual series