JetStream Wide series

Océ ColorStream 6000 Chroma je svestrana inkjet mašina koja kombinuje izvanredan kvalitet i fleksibilnost za efikasnu i pouzdanu produkciju pisama, publikacija i komercijalnu primenu.

Pročitajte datasheet.

Pročitajte brošuru.

Description

JetStream Wide serija

Svojom sposobnošću štampanja 30-inčne mreže, JetStream Wide inkjet štampači donose više snage štampi novina i knjiga. Na primer, mogu proizvesti knjige formata 6  x 9 inča u četiri formata, a takođe mogu štampati novine u formatima tabloida i tabela, sve u izvrsnom kvalitetu. Neverovatna produktivnost JetStream Wide serije pokreće ekonomiju obima u korist dobavljača štampe – smanjujući troškove po proizvedenoj knjizi ili novinama – istovremeno povećavajući profitabilnost. Osim što je izuzetno ekonomičan u potrošnji mastila, JetStream Wide podržava i širok spektar medija, od laganih novina do teških sjajnih papira: sve to omogućava dobavljačima štampe da klijentima ponude veći opseg aplikacija u boji po nižoj ceni.

Digitalne kolor i crno bele štamparske prese

Serija se sastoji od tri digitalne prese u boji sa brzinama od 150, 200 i 254 m / min i četiri monohromatska sistema sa brzinama od 100, 150, 200 i 254 m / min. Pune veb-štampe Oce JetStream Vide su takođe dostupne u 5/5 konfiguracijama. Peta jedinica boje može se koristiti sa tačkastom bojom ili sa zaštitnim mastilom (kao što je MICR ili Fugitive Ink) za još veću svestranost primene.

Svi štampači u seriji imaju industrijski dokazanu inkjet tehnologiju Oce DigiDot® koja obezbeđuje kontinuirani visok kvalitet slike pri najvećoj brzini bilo mastilima na bazi boje ili pigmenta.

Additional information

Boja štampe

Kolor

Tehnologija papira

Kontinualne forme

Tehnologija štampe

Inkjet

Dodatne informacije

Na sajtu proizvođača: https://cpp.canon/products/jetstream-wide-series/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JetStream Wide series”

Your email address will not be published.

JetStream Wide series

JetStream Wide series