Océ PlotWave 345

Novi Océ PlotWave 345 crno-beli printer, skener i kopir, štampa tehničku dokumentaciju otpornu na sve vremenske uslove, koja odlično izgleda, na jednostavan i isplativ način, omogućavajući korisnicima da ostanu fokusirani na svoje projekte.

Description

Océ PlotWave 345

Novi Océ PlotWave 345 crno-beli printer, skener i kopir, štampa tehničku dokumentaciju otpornu na sve vremenske uslove, koja odlično izgleda, na jednostavan i isplativ način, omogućavajući korisnicima da ostanu fokusirani na svoje projekte.

Karakteristike:

– Otisak profesionalnog kvaliteta, uključujući kopiranje i skeniranje u boji zahvaljujući Océ image Logic tehnologiji i novom Daizo copy modu

– Superioran kvalitet uz 600 x 1200 dpi pico tehnologiju za jasne detalje i blage prelaze sivih tonova

– Sjajna efikasnost štampe velikog formata, konstanto isporučujući 4 A1/D tabaka u minuti i savijanje u jednoj tački

– Poboljšana produktivnost uz trenutno pokretanje i štampu koristeći Océ Radiant fusing tehnologiju i moćniji Windows 8 POWERsync kontroler

– Unapređena fleksibilnost kroz štampu sa i na cloud okruženje, sa USB diskova, mobilnih uređaja i sada “skeniraj na i štampaj sa” Active Directory mogućnošću.

– Jednostavna za korišćenje sa Océ ClearConnect touch screen korisničkim interfejsom koji je najbolji u svojoj klasi i sada i sa uniFLOW softverom

– Poboljšana sigurnost kroz FIPS mogućnosti i enkripciju diska

– Dizajniran da zadovolji potrebe čoveka i prirodnog okruženja, uključujući tišinu u silent modu i ergonomiju koja štedi prostor

– Energetski efikasna uz super-nisku emisiju ozona

Budite produktivniji tokom rada

Océ PlotWave 345 omogućava instant produktivnost bez obzira gde radite i koja vrsta dokumenta vam je potrebna. Koristeći WiFi ruter možete koristiti smart mobilni uređaj ili kompjuter kako biste preuzeli vašu tehničku dokumentaciju iz cloud okruženja ili poslati zahtev za štampu ka vašem štampaču uz pomoć Océ Publisher Mobile aplikacije, što je idealna opcija dok ste na terenu.

Zahvaljujući nagrađivanoj Océ Radiant Fusing tehnologiji, možete brzo otpočeti sa štampom jer je vreme potrebno da mašina pređe iz Sleep moda u operativni mod samo 40 sekundi, što vam štedi sat vremena dnevno, dok smanjuje troškove potrošnje električne energije za 50% u poređenju sa konvencionalnim štampačima. Za dodatnu produktivnost, možete skenirati dok štampate i kopirati dok štampate.

Napravite odlične otiske, jednostavno

Océ ClearConnect 10-inčni touch ekran funkcioniše kao tablet, tako da vam je sve unapred poznato. Odštampani plotovi se slažu na ergonomski određenoj visini u okviru izlaznog ležišta sa gornje strane, koje može spremiti do 50 listova. Online opcija savijanja vam štedi vreme jer omogućava kvalitetno i automatsko jednostruko savijanje dokumenata.

Upravljanje je jednostavno poput korišćenja tablet računara zahvaljujući Océ ClearConnect multi-touch korisničkom interfejsu. Oštar i jasan prikaz omogućava vam lako korišćenje pan, zoom, swipe, spread i drugih opcija. Prikažite dokument, uveličajte ga i potom analizirajte delove crteža. Omogućen je čak i instant pregled tokom procesa skeniranja ili kopiranja kako biste izbegli eventualne greške.

Momentalna štampa visoke brzine i kvaliteta

Océ PlotWave 345 štampa u produkcionoj brzini od 4 A1 plotova u minuti – što ga čini idealnim za štampu svih vaših projekata i tehničke dokumentacije. Zahvaljujući Océ Radiant Fusing tehnologiji, praktično ne postoji vreme za zagrevanje uređaja.

Zbog robusne izrade uređaja, računajte na visoko kvalitetnu štampu ,tokom celog perioda korišćenja, visoke rezolucije (600 x 1200 dpi). Moćni Océ PowerM® kontrole se staraju da se poslovi štampe procesiraju u skladu sa brzinom plotera – tako da ni najkompleksnije datoteke ne oduzimaju više vremena nego što je potrebno.

Cloud integracija i kolor skeniranje

Gde god bila lokacija dokumenata, vi i vaš projektni tim ste uvek u mogućnosti da ih delite i radite na njima. Štampajte i skenirajte iz i na cloud, mobilni telefon, tablet, USB fleš disk ili na vašu mrežu.

Océ Colour Image Logic® je prisutan koji obezbeđuje visoko kvalitetno skeniranje svaki put – automatski kompenzujući neravnine i svetle boje. Originali se postavljaju licem na gore dok se širina papira automatski detektuje.

Praktičnost i energetska efikasnost

Zbog jednostavnosti rolne se postavljaju na ugrađenu stanicu za ulaganje medija, odakle se uvlači u štampač i automatski se seče na format. Tokom štampe, do 50 A0 plotova može biti pedantno složeno u gornju fijoku za prihvat, u potpunosti odvojeno od fijoke iz originalne fijoke. Opcije za savijanje su dostupne kako biste plotove velikih dimenzija učinili praktičnijim.

Océ Radiant Fusing tehnologija znači da se ploter zagreva samo onda kada štampa. Kada je neaktivan u potpunosti je hladan, a potrošnja je skoro jednaka nuli. Takođe, štampač je bez emisije ozona i ekstremno tih u radu što mu omogućava da se lako uklopi u radni prostor.

Additional information

Boja štampe

Crno-belo

Tehnologija papira

Kontinualne forme

Dodatne informacije

Na sajtu proizvođača: http://www.canon-europe.com/for_work/products/large_format_printers/technicalprint/blackandwhite/plotwave345/

Tehnologija štampe

LED sa suvim toner prahom

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Océ PlotWave 345”
Océ PlotWave 345

Océ PlotWave 345