Océ PlotWave 365

Océ PlotWave 365 štampa robusnu, visoko kvalitetnu tehničku dokumentaciju otpornu na sve vremenske prilike, na siguran, isplativ i jednostavan način. Ova crno-bela multifunkcionalna mašina donosi dodatne mogućnosti u poređenju sa modelom 345 što je čini idealnom za brzo rastuće kompanije.

Description

Océ PlotWave 365

Océ PlotWave 365 štampa robusnu, visoko kvalitetnu tehničku dokumentaciju otpornu na sve vremenske prilike, na siguran, isplativ i jednostavan način. Ova crno-bela multifunkcionalna mašina donosi dodatne mogućnosti u poređenju sa modelom 345 što je čini idealnom za brzo rastuće kompanije.

Karakteristike:

– Otisak profesionalnog kvaliteta, uključujući kopiranje i skeniranje u boji zahvaljujući Océ image Logic tehnologiji i novom Daizo copy modu

– Superioran kvalitet uz 600 x 1200 dpi pico tehnologiju za jasne detalje i blage prelaze sivih tonova

– Sjajna efikasnost štampe velikog formata, konstanto isporučujući 6 A1/D tabaka u minuti i savijanje u dve tačke

– Poboljšana produktivnost uz trenutno pokretanje i štampu koristeći Océ Radiant fusing tehnologiju i moćniji Windows 8 POWERsync kontroler

– Unapređena fleksibilnost kroz štampu sa i na cloud okruženje, sa USB diskova, mobilnih uređaja i sada “skeniraj na i štampaj sa” Active Directory mogućnošću.

– Jednostavna za korišćenje sa Océ ClearConnect touch screen korisničkim interfejsom koji je najbolji u svojoj klasi i sada i sa uniFLOW softverom

– Poboljšana sigurnost kroz FIPS mogućnosti i enkripciju diska

– Dizajniran da zadovolji potrebe čoveka i prirodnog okruženja, uključujući tišinu u silent modu i intuitivni, kontrolni panel, energetski efikasan uz veoma nisku emisiju ozona

Praktične dimenzije mašine

Multi touch korisnički interfejs

Upravljanje je jednostavno poput korišćenja tablet računara zahvaljujući Océ ClearConnect multi-touch korisničkom interfejsu. Oštar i jasan prikaz omogućava vam lako korišćenje pan, zoom, swipe, spread i drugih opcija. Prikažite dokument, uveličajte ga i potom analizirajte delove crteža. Omogućen je čak i instant pregled tokom procesa skeniranja ili kopiranja kako biste izbegli eventualne greške.

Pouzdana štampa visoke brzine

Océ PlotWave 365 štampa u produkcionoj brzini od 6 A1 plotova u minuti – što ga čini idealnim za štampu svih vaših projekata i tehničke dokumentacije. Zahvaljujući Océ Radiant Fusing tehnologiji, praktično ne postoji vreme za zagrevanje uređaja.

Zbog robusne izrade uređaja, računajte na visoko kvalitetnu štampu ,tokom celog perioda korišćenja, visoke rezolucije (600 x 1200 dpi). Moćni Océ PowerM® kontrole se staraju da se poslovi štampe procesiraju u skladu sa brzinom plotera – tako da ni najkompleksnije datoteke ne oduzimaju više vremena nego što je potrebno.

Cloud integracija i kolor skeniranje

Gde god bila lokacija dokumenata, vi i vaš projektni tim ste uvek u mogućnosti da ih delite i radite na njima. Štampajte i skenirajte iz i na cloud, mobilni telefon, tablet, USB fleš disk ili na vašu mrežu.

Océ Colour Image Logic® je prisutan koji obezbeđuje visoko kvalitetno skeniranje svaki put – automatski kompenzujući neravnine i svetle boje. Originali se postavljaju licem na gore dok se širina papira automatski detektuje.

Praktičnost i ušteda vremena

Zbog jednostavnosti rolne se postavljaju na ugrađenu stanicu za ulaganje medija, odakle se uvlači u štampač i automatski se seče na format. Tokom štampe, do 50 A0 plotova može biti pedantno složeno u gornju fijoku za prihvat, u potpunosti odvojeno od fijoke iz originalne fijoke. Opcije za savijanje su dostupne kako biste plotove velikih dimenzija učinili praktičnijim.

Energetski efikasan

Océ Radiant Fusing tehnologija znači da se ploter zagreva samo onda kada štampa. Kada je neaktivan u potpunosti je hladan, a potrošnja je skoro jednaka nuli. Takođe, štampač je bez emisije ozona i ekstremno tih u radu što mu omogućava da se lako uklopi u radni prostor.

Additional information

Boja štampe

Crno-belo

Tehnologija papira

Kontinualne forme

Tehnologija štampe

LED sa suvim toner prahom

Dodatne informacije

Na sajtu proizvođača: http://www.canon-europe.com/for_work/products/large_format_printers/technicalprint/blackandwhite/plotwave365/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Océ PlotWave 365”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Océ PlotWave 365

Océ PlotWave 365