Océ PlotWave 900

Savremeni inženjeri i arhitekte veruju Océ sistemima sa dobrim razlogom: jedinstvena kombinacija brzine, kvaliteta i pouzdanosti. Océ PlotWave 900 ide na još viši nivo. Ovo je sledeća evolucija u našim nagrađivanim linijama proizvoda proverene Océ tehnologije. Ovaj sistem štampanja, kopiranja i skeniranja daje ozbiljnu snagu u izgradnji sveta oko nas.

Description

Océ PlotWave 900

Kao lider na tržištu inženjering štampe, mi razumemo šta je potrebno da bi se posao uradio u okruženjima gde ste pod velikim pritiskom. Océ PlotWave 900 ima brzinu, pouzdanost i fleksibilnost da odgovori svim zahtevima za crno -belu štampu. To ga čini najproduktivnijim ploterom u svojoj klasi. Ekonomičan dizajn vam pomaže da ostvarite profit, dok Océ Copy Press tehnologija nudi do sada nenadmašne (ekološke prednosti) koristi u očuvanju životne sredine. Plus, dobijate izuzetan kvalitet slike i mogućnost da zadovoljite i najzahtevnije kupce.

Ostvarenje profita

Océ PlotWave 900 je dizajniran da traje tri miliona metara ili 11 godina, čak i u visokom obimu i visoko stresnom okruženju. Ovaj ploter sistem je vaša najsigurnija dugoročna investicija. Pre ćete vratiti uloženu investiciju ukoliko brže štampate.

Kopiranje Press tehnologijom

Ulaganje u kvalitet se isplati. Svake godine, milioni se gube u arhitektonskoj, inženjerskoj i građevinskoj industriji zbog pogrešno protumačenih nacrta koji su reprodukovani u lošoj rezoluciji. Océ PlotWave 900 štampač velikog formata pruža najbolji kvalitet reprodukcije u svojoj klasi, zahvaljujući 600 dpi kvalitetu štampe, naprednoj obradi slika i Océ Copy Press tehnologiji.

Additional information

Boja štampe

Crno-belo

Tehnologija papira

Kontinualne forme

Tehnologija štampe

LED sa suvim toner prahom

Dodatne informacije

Na sajtu proizvođača: https://www.canon-europe.com/for_work/products/large_format_printers/technicalprint/blackandwhite/plotwave900/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Océ PlotWave 900”
Océ PlotWave 900

Océ PlotWave 900