PlotWave 5000 series

Lako, sigurno i inteligentno.

Monohromatska štampa velikog formata: nudi odličan kvalitet i robusnu svestranost, bez muke.

Pročitajte brošuru i datasheet.

 

Description

PlotWave 5000

Lako, sigurno i inteligentno.

Monohromatska štampa velikog formata: nudi odličan kvalitet i robusnu svestranost, bez muke.

Lako
Jednostavan za upotrebu zahvaljujući ugrađenoj inteligenciji i izuzetnoj jednostavnosti. Pristupite i odštampajte najnovije verzije iz home foldera, oblaka ili lokalne mreže ili koristite intuitivne funkcije kopiranja i skeniranja.

Sigurno
SMARTshield štiti vaše podatke u svim fazama procesa štampanja, trenutno i u budućnosti. Kada su podaci u tranzitu, zaštićeni su sigurnim, šifrovanim protokolima. Kada miruju, vaši podaci su šifrovani.

Inteligentan
Serija PlotVave ima inteligentne automatizovane funkcije, kao što su lako učitavanje medija, Pico štampa i Radiant Fusing tehnologija koja štede vreme i čine vam život lakšim.

Start ispod 40 sekundi, širina rolne 297 – 914 mm, brzina štampe do 10 A1 strana u minuti, kapacitet do 4 rolne.

Budite produktivniji tokom rada

PlotWave 5000 serija omogućava instant produktivnost bez obzira gde radite i koja vrsta dokumenta vam je potrebna. Koristeći WiFi ruter možete koristiti smart mobilni uređaj ili kompjuter kako biste preuzeli vašu tehničku dokumentaciju iz cloud okruženja ili poslati zahtev za štampu ka vašem štampaču uz pomoć Océ Publisher Mobile aplikacije, što je idealna opcija dok ste na terenu.

Zahvaljujući nagrađivanoj Océ Radiant Fusing tehnologiji, možete brzo otpočeti sa štampom jer je vreme potrebno da mašina pređe iz Sleep moda u operativni mod samo 40 sekundi, što vam štedi sat vremena dnevno, dok smanjuje troškove potrošnje električne energije za 50% u poređenju sa konvencionalnim štampačima. Za dodatnu produktivnost, možete skenirati dok štampate i kopirati dok štampate.

Napravite odlične otiske, jednostavno

ClearConnect touch ekran funkcioniše kao tablet, tako da vam je sve unapred poznato. Odštampani plotovi se slažu na ergonomski određenoj visini u okviru izlaznog ležišta sa gornje strane, koje može spremiti do 50 listova. Online opcija savijanja vam štedi vreme jer omogućava kvalitetno i automatsko jednostruko savijanje dokumenata.

Upravljanje je jednostavno poput korišćenja tablet računara zahvaljujući ClearConnect multi-touch korisničkom interfejsu. Oštar i jasan prikaz omogućava vam lako korišćenje pan, zoom, swipe, spread i drugih opcija. Prikažite dokument, uveličajte ga i potom analizirajte delove crteža. Omogućen je čak i instant pregled tokom procesa skeniranja ili kopiranja kako biste izbegli eventualne greške.

Momentalna štampa visoke brzine i kvaliteta

PlotWave 5000 štampa u produkcionoj brzini od 10 A1 plotova u minuti – što ga čini idealnim za štampu svih vaših projekata i tehničke dokumentacije. Zahvaljujući Océ Radiant Fusing tehnologiji, praktično ne postoji vreme za zagrevanje uređaja.

Cloud integracija i kolor skeniranje

Gde god bila lokacija dokumenata, vi i vaš projektni tim ste uvek u mogućnosti da ih delite i radite na njima. Štampajte i skenirajte iz i na cloud, mobilni telefon, tablet, USB fleš disk ili na vašu mrežu.

Praktičnost i energetska efikasnost

Zbog jednostavnosti rolne se postavljaju na ugrađenu stanicu za ulaganje medija, odakle se uvlači u štampač i automatski se seče na format. Tokom štampe, do 50 A0 plotova može biti pedantno složeno u gornju fijoku za prihvat, u potpunosti odvojeno od fijoke iz originalne fijoke. Opcije za savijanje su dostupne kako biste plotove velikih dimenzija učinili praktičnijim.

Océ Radiant Fusing tehnologija znači da se ploter zagreva samo onda kada štampa. Kada je neaktivan u potpunosti je hladan, a potrošnja je skoro jednaka nuli. Takođe, štampač je bez emisije ozona i ekstremno tih u radu što mu omogućava da se lako uklopi u radni prostor.

Additional information

Boja štampe

Crno-belo

Tehnologija papira

Kontinualne forme

Dodatne informacije

Na sajtu proizvođača: https://www.canon-europe.com/business-printers-and-faxes/plotwave-5000-series/

Tehnologija štampe

LED sa suvim toner prahom

PlotWave 5000 series

PlotWave 5000 series