Canon imagePROGRAF 510

Štampač imagePROGRAF iPF510 koristi sistem petobojnog reaktivnog mastila sa pigmentom i bojom koji pruža izuzetan kvalitet štampe na formatu A2 (17″), sa živim bojama i preciznim iscrtavanjem linija na velikoj brzini.

Description

Canon imagePROGRAF iPF510

Štampač imagePROGRAF iPF510 koristi sistem petobojnog reaktivnog mastila sa pigmentom i bojom koji pruža izuzetan kvalitet štampe na formatu A2 (17″), sa živim bojama i preciznim iscrtavanjem linija na velikoj brzini.

Karakteristike:

– Oštrije, tanje linije i velika gustina crne boje
– Ekonomični režim
– Savršena grafika, žive boje i konzistentnost slike
– Štampanje bez margina
– Velika brzina štampe
– Podrška za HPGL/2 i HP/RTL
– Softver za kreiranje postera PosterArtist Lite
– Dodatna komponenta za štampanje za paket MS Office

Canon iPF 510
Canon iPF 510

Izuzetan kvalitet štampe

Odštampajte otiske u rezoluciji od 2.400 x 1.200 tpi. Model iPF510 sadrži sistem petobojnog reaktivnog mastila sa pigmentom i bojom koji pruža oštrije, tanje linije i žive boje. Sistem reaktivnih mastila unapređuje kvalitet štampe, obezbeđujući manji margo i konzistentnost slike, pa na taj način pruža rezultate koji zadržavaju više tačnosti i oštrine – bez obzira na količinu detalja.

Canon iPF 510

Izuzetno ekonomičan i produktivan

Model iPF510 pruža brzo štampanje i omogućava štampanje formata A2 za samo 21 sekundu (u brzom režimu). Tehnologija štampanja bez margine kompanije Canon omogućava da budete produktivniji pošto nema potrebe za opsecanjem – čime štedite vreme i novac. Iako ima veoma kompaktan dizajn, model iPF510 sadrži 4 putanje za medije – valjak, kasetu i 2 otvora za ručno ubacivanje.

Model iPF510 može da vam pomogne da smanjite troškove brzim, ekonomičnim štampanjem, i to korišćenjem režima ekonomičnog štampanja koji smanjuje potrošnju mastila.

Canon iPF 510

Jednostavan za rukovanje

Veliki broj funkcija obezbeđuje da se model iPF510 jednostavno koristi. Velika, svetla i upotrebljiva LCD upravljačka tabla pruža jednostavan pristup sofisticiranim funkcijama. Upravljački program za štampač može da se prilagodi da odgovara vašem nivou stručnosti, a kontrolisanje štampanja se vrši sa prednje strane štampača uz jednostavno postavljanje rolni papira i kartridža sa mastilom.

Canon iPF 510

Idealan za specijalizovane CAD aplikacije

Dizajniran da pruži kvalitetno iscrtavanje linija i produktivnost koja je potrebna za specijalističku CAD primenu, model iPF510 nudi punu podršku za specijalizovane CAD formate datoteka, HP-GL/2, HP RTL formate datoteka, kao i HDI upravljački program za operativni sistem Windows.

Kreirajte profesionalne postere i još mnogo toga

Dizajnirajte postere kao profesionalac bez prethodnog iskustva zahvaljujući softveru PosterArtist Lite kompanije Canon, koji se isporučuje sa modelom iPF510. U samo četiri jednostavna koraka možete da kreirate postere, reklamne natpise i znakove profesionalnog izgleda pomoću velikog izbora predložaka, besplatnih slika visoke rezolucije koje su oslobođene plaćanja autorskog honorara i clipart kolekcije.

Dodatna komponenta za štampanje takođe je u kompletu za paket MS Office (Word, Excel i Powerpoint) – što olakšava štampanje iz vaših omiljenih aplikacija. Softver Digital Photo Front Access omogućava uvoz digitalnih fotografija i njihovo uređivanje pre nego što ih uključite u dizajn postera.

Additional information

Boja štampe

Kolor

Tehnologija papira

Kontinualne forme, Pojedinačni listovi

Tehnologija štampe

Inkjet

Dodatne informacije

Na sajtu proizvođača: https://www.canon.rs/for_work/products/professional_print/large_format/ipf510/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Canon imagePROGRAF 510”
Canon imagePROGRAF 510

Canon imagePROGRAF 510