Océ ColorWave 9000

Vrhunsko štampanje uzColorWave 9000 na širokim formatima, uz neprikosnovenu jednostavnost korišćenja. Poslednja reč tehnike na polju svestranog, pouzdanog štampanja na širokim formatima.

Puna specifikacija na sajtu proizvođača.

Description

ColorWave 9000

Visoku volumen sa kraćim vremenom rada

Budite u prednosti sa rešenjem za štampu velikog obima, idealno pogodnim za tehničko štampanje u okruženjima visokog pritiska. Uz inkjet tehnologiju sa jednim prolazom, očekujte štampu velike brzine sa izuzetnim kvalitetom, bojom i finim detaljima.

Vrhunski kvalitet
Podignite letvicu za tehničko štampanje dokumenata pomoću trenutno suvih visokokvalitetnih otisaka na 1600 x 1600 tpi za veliku preciznost, pouzdanost i fine detalje svaki put.

Brzi CAD radni tok
Efikasan CAD radni tok i brz, siguran POWERsync kontroler odgovaraju zahtevima tehničkih štampača dokumenata kako bi se obezbedilo kratko vreme obrade i brzo štampanje.

Optimizovana završna obrada
Novi dodaci u portfoliu, Folder Professional 6011/6013 i Stacker Select, obezbeđuju fino podešenu i optimalnu završnu obradu.

End to End rešenje

Kompatibilnost sa svim standardnim jezicima za štampu, stručno rukovanje medijima i vrhunski uređaji za završnu obradu spajaju se sa najnovijim softverom za prijavljivanje poslova za elitno rešenje od kraja do kraja.

Intuitivan rad

Dizajniran s ciljem krajnjeg korisnika, interfejs ClearConnect sa više dodira može se rotirati za optimalnu upotrebu prilikom utovara medija, održavanja ili rukovanja završnim uređajem.

Besprekoran rad

Brzi sistem za štampu širokog formata ColorVave 9000 je rešenje u boji za štampu tehničkih dokumenata i mapa u okruženjima velikog obima. Kombinujući najveći kapacitet medija na tržištu sa inkjet tehnologijom Single Pass, ColorWave 9000 pruža visoko predvidljivu produktivnost uz najviši kvalitet štampe i najmanju potrošnju mastila. Naše dokazano znanje o toku rada kupaca stečeno kroz našu nagrađivanu uslužnu organizaciju pomoglo nam je da stvorimo softver koji sada u potpunosti podržava zahteve za štampanjem tehničkih dokumenata. Uz sve ovo i nove vrhunske uređaje za završnu obradu koji su savršeno prilagođeni štampaču, ColorVave 9000 je pravo rešenje za vas.

Additional information

Boja štampe

Kolor

Tehnologija papira

Kontinualne forme

Dodatne informacije

Na sajtu proizvođača: https://www.canon-europe.com/business-printers-and-faxes/color-wave-9000/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Océ ColorWave 9000”

Your email address will not be published.

Océ ColorWave 9000

Océ ColorWave 9000