Kern Smart Terminali

Za investitore je zanimljiva prilika postavljanja 24-časovnih pametnih terminala i njihovo potpuno ili delimično iznajmljivanje kompanijama i organizacijama. Na primer, naplata se može izvršiti svaki put kada se otvori korisnički terminal.

Category:

Description

24/7 Smart Terminals

Modeli za sve vrste potreba. Paleta proizvoda uključuje modele za upotrebu u zatvorenom i na otvorenom, kao i za širok spektar primena sa posebnim zahtevima. Svi modeli se ističu robusnom konstrukcijom i sigurnom zaštitom od neovlašćenog pristupa. Još jedan faktor sigurnosti je sofisticirani, user-friendly softver.

Mnogo prednosti za brzi povrat ulaganja:

Internet trgovina
Sve više se čini da logistika određuje ko će uspeti u onlajn trgovini. Međutim, izazov je isporučiti pošiljke primaocima kada nisu kod kuće. Pored toga, kupci sve češće očekuju isporuku svežih proizvoda i lekova. Svako ko može bolje zadovoljiti kupce u ovim izazovnim okolnostima osiguraće dugoročnu prednost na tržištu. Pametni terminal 24/7 daje važan doprinos sigurnoj i korisnoj isporuci robe; bilo za dostavu ili povratak – zahvaljujući elementima u frižideru, čak i za sveže proizvode. Internet trgovina takođe može da optimizuje isporuke, što pojednostavljuje planiranje i smanjuje logističke troškove.

Trgovina na malo
Savremeni mobilni potrošači sve češće žele da kupuju danonoćno – odrezak u subotu kasno uveče, hitno potreban lek koji se može podići tek nakon zatvaranja prodavnica. Pametni maloprodavci i veliki veletrgovci nude rešenja koja se posebno inteligentno mogu primeniti na normalnim ili hladnjačkim 24-satnim pametnim terminalima. To znači da mogu doći do novih segmenata kupaca i bolje koristiti osoblje. Kad se utiša, zaposleni mogu napuniti i servisirati pametne terminale koji rade neprekidno.

Uslužne organizacije
Tipična aplikacija za pametne terminale 24/7 je snabdevanje rezervnim delovima. Logično je da se to radi noću, tako da serviseri i servisne organizacije mogu ujutro početi prvo sa radom. 24/7 pametni terminali omogućavaju siguran, potvrđen prenos čak i kada primaoca nema.

Upravljanje vlasništvom
Pametni terminal koji radi non-stop u kvartu pruža prednosti iznajmljivačima koji su sigurni da će im paketi biti dostupni blizu kuće nakon povratka.

Srednja i velika preduzeća
Prenos poverljivih dokumenata u srednje i velike kompanije često je težak, jer primaoci možda neće biti dostupni na svom radnom mestu. Pametni terminali 24/7 rešavaju ovaj problem, jer primaoci mogu podići pošiljke u određenom mestu u bilo kom trenutku, a pošiljalac zna da je pošiljka sada u pravim rukama.

Zakupodavci pametnih terminala
Za investitore je zanimljiva prilika postavljanje 24-časovnih pametnih terminala i njihovo potpuno ili delimično iznajmljivanje kompanijama i organizacijama. Na primer, naplata se može izvršiti svaki put kada se otvori korisnički terminal.

Additional information

Dodatne informacije

Na sajtu proizvođača: https://www.smart-terminal24.com/en/systems-software/systems.html

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kern Smart Terminali”

Your email address will not be published.

Kern Smart Terminali

Kern Smart Terminali