OSA Računarski inženjering

OSA Računarski inženjering d.o.o. je osnovana 22. septembra 1989. godine kao jedno od prvih 100 privatnih preduzeća u bivšoj Jugoslaviji. Glavna delatnost kompanije OSA, od njenog osnivanja, je razvoj softverskih rešenja i implementacija profesionalnih grafičkih sistema za projektovanje i izradu tehničke dokumentacije. Skoro tri decenije iskustva u IT oblasti obezbedilo je kompaniji OSA lidersku poziciju kako na lokalnom tako i na tržištu Adriatik regije u sva tri proizvodna programa.

Canon

Kompanija Canon osnovana 1937. godine, je izrasla u globalnu kompaniju koja deluje na raznim tržištima, uključujući poslovna rešenja, potrošačke grafičke proizvode, emitovanje i komunikacije, medicinske sisteme i industrijske proizvode. Sa godišnjom neto prodajom od 3,467 milijardi jena i globalnom radnom snagom od oko 118.000 ljudi u blizu 200 kompanija, Canon je jedna od poznatih i poštovanih kompanija širom sveta.
SHOP Men

Océ

OSA je od samog osnivanja počela saradnju sa kompanijom Océ i već više od 25 godina je ovlašćeni partner za prodaju, implementaciju i servisiranje svih uređaja i softverskih rešenja koje razvija kompanija Océ.
SHOP Men