OSA Računarski inženjering

OSA Računarski inženjering d.o.o. je osnovana 22. septembra 1989. godine kao jedno od prvih 100 privatnih preduzeća u bivšoj Jugoslaviji. Glavna delatnost kompanije OSA, od njenog osnivanja, je razvoj softverskih rešenja i implementacija profesionalnih grafičkih sistema za projektovanje i izradu tehničke dokumentacije. Skoro tri decenije iskustva u IT oblasti obezbedilo je kompaniji OSA lidersku poziciju kako na lokalnom tako i na tržištu Adriatik regije u sva tri proizvodna programa. Više o kompaniji pročitajte na sajtu osa.rs

Više od 75 godina Canon je poznat po pionirskim inovativnim proizvodima za obradu slike. Jedan od najvećih svetskih proizvođača fotoaparata, fotokopirnih mašina i štampača, kompanija održava svoju lidersku poziciju kontinuiranim inovacijama novih funkcija i tehnologija.

OSA je od samog osnivanja počela saradnju sa kompanijom Océ i već više od 25 godina je ovlašćeni partner za prodaju, implementaciju i servisiranje svih uređaja i softverskih rešenja koje razvija kompanija Océ.