Muller 7700

Description

MULLER 7700. UNIVERZALNI SISTEM ZA PRAĆENJE POŠTE

Sa Muller 7700 sistemom za očitavanje, praćenje  je jednostavno. Sistem je modularno dizajniran i može se lako koristiti onlajn ili oflajn. Zahvaljujući fleksibilnom podešavanju visine i univerzalnom interfejsu, integracija u sisteme za umetanje je brza i može se prilagoditi svakom proizvođaču.

Univerzalni sistem za praćenje pošte nadgleda koverte uz najviše standarde kvaliteta i maksimalnu sigurnost – do 30.000 puta na sat. U zavisnosti od definicije korisnika, pouzdano preusmerava nečitljive dokumente, duplikate i greške u nizu.

Praćenje je moguće za različite formate – od C6/5 do C4. Zahvaljujući čitanju cele stranice, napor uključen u prilagođavanje posla je minimalan, sistem je jednostavan za korišćenje i na taj način obezbeđuje kratko vreme potrebno za izmene.

 

Fleksibilnost konfiguracije • mogućnost podešavanja visine, pogodna za sve proizvođače
Dinamička brzina • automatsko prilagođavanje sistemu za umetanje
Fleksibilnost koverte • sve veličine koverte
Jednostavnost upotrebe • centralni displej, kratko vreme podešavanja

 

FLEKSIBILNA VEZA

Muller 7700 se sastoji od modula za očitavanje i skretanje i može se integrisati u sve vrste sistema. Njegova velika prednost je jednostavno podešavanje visine, koju rukovalac može da kontroliše. To znači da se može povezati sa sistemima za umetanje i slagačima koverti svih proizvođača, a visina papira se može podesiti za kratko vreme.

Bez obzira koji formati treba da se obrađuju – Muller 7700 njima upravlja rutinski: sistem pokriva sve uobičajene veličine koverti.
Za fizičko rukovanje, sistem za praćenje pošte je pokretljiv, tako da je mobilan i lak za rukovanje.

Muller 7700

Muller 7700