Canon imagePRESS V1350

Izgrađena na dokazanoj i pouzdanoj tehnološkoj platformi sa poboljšanom automatizacijom i širokim mogućnostima rukovanja medijima, serija imagePRESS V1350 postavlja nove standarde u produktivnosti, raznolikosti aplikacija i kvalitetu. To je rešenje za okruženja za štampu velikog obima koja teže da postignu više.

 

 

Description

Canon imagePRESS V1350

Brza, izdržljiva i kvalitetna digitalna štamparska presa u boji velikog kapaciteta sa inovativnom tehnologijom za visoke nivoe automatizacije.

Povećajte produktivnost i efikasnost zahvaljujući velikoj brzini uzastopnog štampanja od 135 stranica u minuti. Transformišite procese štampe i zadovoljite raznovrsne potrebe za štampanjem uz inovativnu tehnologiju na uređaju imagePRESS V1350.

Optimalna produktivnost

Maksimalno povećajte produktivnost

Uštedite vreme štampanjem brzinom od 135 stranica u minuti. Automatizujte podešavanja štampe pomoću jedinice za prepoznavanje i grupno štampajte.

Štampajte na širokom opsegu medija

Ispunite različite zahteve za štampom uz upotrebu modela imagePRESS V1350 za štampanje promotivnih materijala, materijala za prodajna mesta, vrhunskih vizitkarti i ambalaže.

Podešavanje boja

Osigurajte postojane boje na otiscima korišćenjem linijskog spektrofotometrijskog senzora za automatsko podešavanje boja i korigujte boje pomoću mehanizma za popravljanje boja Multi-D.A.T.

Štampajte u vrhunskom kvalitetu

Registracija od prednjeg do zadnjeg plana, efikasna jedinica za hlađenje i tehnologija uvlačenja sa vakuumom omogućavaju kreiranje materijala visokog kvaliteta.

Additional information

Boja štampe

Kolor

Tehnologija papira

Pojedinačni listovi

Tehnologija štampe

Laserski

Dodatne informacije

Na sajtu proizvođača: https://www.canon.rs/business/products/production-printers/digital-presses/imagepress-v1350/#

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Canon imagePRESS V1350”

Your email address will not be published.

Canon imagePRESS V1350

Canon imagePRESS V1350