ColorStream 6000

Océ ColorStream 6000 Chroma je svestrana inkjet mašina koja kombinuje izvanredan kvalitet i fleksibilnost za efikasnu i pouzdanu produkciju pisama, publikacija i komercijalnu primenu.

Pročitajte datasheet.

Pročitajte brošuru.

Description

Océ ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma je svestrana inkjet mašina koja kombinuje izvanredan kvalitet i fleksibilnost za efikasnu i pouzdanu produkciju pisama, publikacija i komercijalnu primenu.

Osnovne karakteristike:

– Vrhunski kvalitet štampe na različitim papirima
– Izvanredna fleksibilnost tokom produkcije i prilikom konfigurisanja
– Operativna efikasnost bez premca
– Izvanredna održivost
– Integracija sa industrijskim standardima procesa rada

Dokazani koncept

ColorStream 6000 serija nudi sjajnu DigiDot® kvalitet za odlične otiske uz najbolju fleksibilnost u odnosu na konkurenciju. Serija podrazumeva četiri različite mašine, od 48 do 127 metara u minuti full kolor štampe i opcionih 150 metara u minuti crno-bele štampe, dok je širina štampe do 21.25“ (540 mm) a širina papira do 22“ (560 mm).

ColorStream 6000 serija može biti konfigurisana sa do 6 boja za monohromatska štampu, full kolor i specijalna mastila. Jedinstvene mogućnosti koje smanjuju potrošnju papira i otpad, HeadSafe koncept i superiorna lakoća rukovanja nude produktivnost i održivost kao nijedan drugi sistem.

ColorStream 6000 Chroma

Za najviši kvalitet u komercijalnoj štampi, izdavaštvu i premijum direktnoj pošti, Océ ColorStream 6000 Chroma koristi novi Chromera set mastila, nudeći izvanrednu vernost boja, široku gamu boja i visoku optičku gustinu.

Kompaktan dizajn za najbolje uklapanje u prostor

ColorStream 6000 serija dodatno poboljšava sveopšti utisak ceče familije proizvoda uspevajući da upakuje izvanredne mogućnosti u kompaktno kućište. Dobro prihvaćen dizajn sa poboljšanim odnosom izlaznosti u odnosu na zauzeti prostor će biti dodatno unapređen opcijom za odabir kućišta za bolju promociju korporativnog identiteta.

Océ ColorStream 6000 može da se integriše sa partnerskim rešenjima za doradu za sečenje, savijanje, povez, perforaciju i insertovanje. Pametni post-procesni interfejs Tipa 1 garantuje najbolje performanse.

Bezuslovna integracija u radne procese

Visok kvalitet i produktivnost dodatno dobijaju na značaju kada se uzmu u obzir poslednja unapređenja PRISMA radnih procesa i SRA MP kontrolera. Novi Adobe PDF Print Engine 3.8 i PDF X4 podrška obezbeđuju podršku za Graphic Arts radne procese i čine Océ ColorStream industrijskim reperom za produktivnost.

Napredak u AFP/IPDS (IS/3) se staraju o tome da isprate kompleksne zahteve u štampi varijabilnih podataka.

Additional information

Boja štampe

Kolor

Tehnologija papira

Kontinualne forme

Tehnologija štampe

Inkjet

Dodatne informacije

Na sajtu proizvođača: https://www.canon.rs/business-printers-and-faxes/digital-colour-presses/colorstream-6000-series/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ColorStream 6000”

Your email address will not be published.

ColorStream 6000

ColorStream 6000