ColorStream 8000

ColorStream 8000 je svestrana  mašina koja kombinuje izvanredan kvalitet i fleksibilnost za efikasnu i pouzdanu produkciju pisama, publikacija i komercijalnu primenu.

 

Description

ColorStream 8000

Pruža visoku efikasnost proizvodnje i niske operativne troškove u različitim aplikacijama. Preobrazite svoje poslovanje uz izuzetan kvalitet štampe i izvanrednu produktivnost na koju možete računati.

Za korporativnu i komercijalnu upotrebu

Postignite više uz manje napora
Izgrađena na deceniji kontinuiranih inovacija, ColorStream 8000 serija je najautomatizovaniji ColorStream ikada, minimizirajući potrebu za praktičnom podrškom za postizanje rezultata koji vaši kupci očekuju.

Obezbedite veći prihod
Zahvaljujući zadivljujućem kvalitetu štampe, visokim rezolucijama (do 1200 k 1200 dpi) i brzini do 200 metara u minuti, serija ColorStream 8000 donosi nove tokove prihoda nadohvat ruke. Diverzifikujte svoj biznis i proširite svoj domet.

Pristupite novim poslovnim modelima
Štampanje na zahtev, rešenja za beli papir, 1:1 marketing, omnikanalne komunikacije ili rešenja za dinamičko izdavaštvo. Ovaj sistem vam daje kvalitet, produktivnost i fleksibilnost za uspešan – i profitabilan – prelazak na nove modele.

Additional information

Boja štampe

Kolor

Tehnologija papira

Kontinualne forme

Tehnologija štampe

Inkjet

Dodatne informacije

Na sajtu proizvođača: https://www.canon.rs/business-printers-and-faxes/digital-colour-presses/colorstream-6000-series/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ColorStream 8000”

Your email address will not be published.

ColorStream 8000

ColorStream 8000