Canon imagePRESS v1000

Beskompromisni kvalitet, uz izvanrednu produktivnost i fleksibilnost. Maksimalno ubrzajte štampanje do 100 strana u minutui poboljšajte performanse pomoću unapređene proizvodne štamparske prese.

Description

Canon imagePRESS v1000

Robustna funkcionalnost i inovativna tehnologija upakovane u profesionalnu digitalnu štamparsku presu u boji koja koristi sečeni papir i štedi prostor

Karakteristike:

– Brzina do 100 A4 stranica u minutu
– Mediji dužine do 1.300 mm, automarsko dvostrano štampanje
– Mediji težine do 400 g/m2
– Velike mogućnosti završne obrade
– Široka primena
– Pouzdano uvlačenje papira
– Velika oštrina

Revolucionarna produktivnost

Održavanje maksimalne produktivnosti

Brzo, automatsko obostrano štampanje, kao i ugrađena jedinica za hlađenje radi smanjivanja učestalosti podešavanja temperature za svaki list, daju visoku produktivnost za različite zadatke štampe tako što održavaju istu brzinu sa svim težinama medija.

Maksimalnopovećajte efikasnost

Uštedite na vremenu i troškovima za potrošni materijal zahvaljujući obostranom štampanju i poluautomatskom skeniranju sa automatskim uvlačenjem dokumenata, koji automatizuju procese radi smanjivanja ručnog rada.

Proširite opseg primena

Sveobuhvatne mogućnosti za manipulisanje medijima mogu da kreiraju širok opseg primena, uključujući brošure, razglednice, postere i koverte. Proširite svoje izvore prihoda štampanjem na medijima težine 52–400 g/m², sintetičkim medijima i medijima sa teksturom.

Uštedite prostor zahvaljujući kompaktnom dizajnu

Dizajnirana tako da poboljša praktičnost svakodnevnog rada, imagePRESS V1000 ima male dimenzije, ravnu radnu površinu i magnetnu tablu za optimalnu funkcionalnost.

Additional information

Boja štampe

Kolor

Tehnologija papira

Pojedinačni listovi

Tehnologija štampe

Laserski

Dodatne informacije

Na sajtu proizvođača: https://www.canon-europe.com/business/products/production-printers/digital-presses/imagepress-v900-series/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Canon imagePRESS v1000”

Your email address will not be published.

Canon imagePRESS v1000

Canon imagePRESS v1000