DS-1200 G4i Folder Inserter

Dizajniran da odgovori zahtevima svakog posla za slanje velikih količina, DS-1200 G4i pruža maksimalne performanse uz najmanje zauzeće prostora i u tom slislu je bolji od bilo kog sličnog rešenja.

Description

DS-1200 G4i Folder Inserter

Maksimalne performanse, mali prostor.
Dizajniran da odgovori zahtevima svakog posla za slanje velikih količina, DS-1200 G4i pruža maksimalne performanse uz najmanje zauzeće prostora i u tom slislu je bolji od bilo kog sličnog rešenja. Bez obzira na to koji je posao, DS-1200 G4i nadmašuje konkurenciju na svakom koraku, od efikasnog umetanja papira do inteligencije predviđanja koja procenjuje kada će posao biti završen.

Ekran u boji osetljiv na dodir od 24 inča, automatizovana promena posla i beskonačan broj unapred podešenih poslova olakšavaju upotrebu. Preklapanje, veličina pakovanja i prilagođavanje koverti se vrše automatski svaki put kada se izabere posao. Jednostavnost korisničkih kontrola osigurava da se vreme postavljanja smanji na sekunde, a ne na sate, što značajno smanjuje potrebu za namenskim operatorom i podrškom na licu mesta.

Prilikom sastavljanja pošte sa promenljivim stranicama, najsavremenija tehnologija uvlačenja DS-1200 G4i, IMOS operativni sistem i Automatski sistem za upravljanje umetanjem (AIMS) garantuju da se ispravni dokumenti ubacuju u ispravnu kovertu.

DS-1200 G4i može čitati bilo koju vrstu kodiranja, uključujući optičke oznake, optičke znakove i 1D i 2D matrične barkodove podataka. Automatizovana kamera dodaje fleksibilnost automatskim prilagođavanjem lokacijama pojedinačnih oznaka određenog posla.

Bez obzira na vaše poslovne zahteve, DS-1200 G4i se može konfigurisati sa odgovarajućim modulima.

Additional information

Dodatne informacije

Na sajtu proizvođača: https://www.quadient.com/mail/folder-inserters

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DS-1200 G4i Folder Inserter”

Your email address will not be published.

DS-1200 G4i Folder Inserter

DS-1200 G4i Folder Inserter