DS-64i Folder Inserter

DS-64i je robusno rešenje za umetanje sklopivo, prepoznato po pouzdanosti i jednostavnosti upotrebe.

Description

DS-64i Folder Inserter

Precizno savija i ubacuje do 20.000 koverata mesečno
Ergonomskog dizajna i pogodan za bilo koje radno okruženje, DS-64i je robusno rešenje za umetanje sklopivo, prepoznato po pouzdanosti i jednostavnosti upotrebe. Brzinom do 2500 koverata na sat, sistem preklapanja DS-64i će brzo i efikasno pripremiti vašu poslovnu poštu.

Tehnologija uvlačenja u više formata FlekFeed omogućava obradu svih veličina dokumenta, uključujući umetke, obrasce za odgovor i povratne koverte iz jednog ležišta. U kombinaciji sa našim rešenjima za upravljanje izlazom (OMS) koje sadrže mogućnosti grupisanja, sortiranja i razdvajanja, DS-64i će optimizovati protok vaše pošte i doprineti značajnoj uštedi.

Skeniranje kontaktnog senzora slike (CIS) čita čitav niz bar kodova i optičkih oznaka odštampanih na vašim dokumentima, omogućavajući vam efikasnu i sigurnu obradu dokumenata sa promenljivim stranicama.

Kada automatizujete kreiranje pošte pomoću folderice DS-64i, smanjujete troškove, eliminišete greške korisnika i osiguravate da se pravi dokument uvek šalje pravom korisniku.

Additional information

Dodatne informacije

Na sajtu proizvođača: https://www.quadient.com/mail/folder-inserters

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DS-64i Folder Inserter”

Your email address will not be published.

DS-64i Folder Inserter

DS-64i Folder Inserter